Herfstdropping scouting

Door het geweldige succes van vorig jaar, is er ook dit jaar weer een herfstdropping. Ook dit jaar zul je weer gedropt worden en de weg terug moeten vinden naar het clubgebouw. De herfstdropping staat dit jaar in het teken van: ‘De verdwenen schat van Kapitein blauwbaard en zijn dekschrobbers’.

De Herfstdropping zal plaatsvinden op vrijdagavond 13 oktober. De aanvang is vanaf 18:30 uur op het Clubgebouw van Scouting ’63, Kerklaan 102 in Leimuiden. Om 0:00 uur verwachten wij de laatste groep terug. Om lange wachttijden te voorkomen vragen wij om een voorkeurstijd in te vullen voor de droptijd. Mocht het ons niet lukken om de groep op de gewenste tijd te laten droppen, laten we dit per mail weten.

Kinderen van 5 t/m 12 jaar mogen meedoen aan de Herfstdropping. Er is een speciale kindertocht voor kinderen tussen de 5 en 7 jaar (bevers). De spannende tocht is voor kinderen tussen de 8 en 12. De kosten voor de herfstdropping bedragen 3,50 euro per persoon en de groepjes kunnen op de dag van de dropping betalen op het clubhuis. Tijdens de tocht staan er diverse posten van Scouting ’63 langs de route en onderweg zullen ook versnaperingen te verkrijgen zijn.

Een groepje bestaat uit maximaal 8 personen. Dit is inclusief de begeleiding.

De inschrijving voor de herfstdropping gebeurt ook dit jaar via een online inschrijfformulier op http://www.scouting63.nl. Vul het inschrijfformulier voor 11 oktober in.

Voor vragen over de dropping kan contact opgenomen worden met Steffi van der Meer: 0643491991.
Wij hopen natuurlijk dat jullie allemaal komen op 13 oktober!

Groetjes,
Activiteitencommissie Scouting ‘63

Zoeken

Nieuws

Twitter